Βιολογικά αμύγδαλα
Τα βιολογικά αμύγδαλα, αυτός ο ωφέλιμος και νόστιμος καρπός, εκτιμώνται για την απολαυστική γεύση και την εξαιρετική τους θρεπτική αξία.
Η βιταμίνη Ε είναι μια βιταμίνη που διαλύεται στο λίπος και θεωρείται αντιοξειδωτικό, το οποίο προστατεύει τα κύτταρα σας από βλάβες που προκαλούνται από καπνό τσιγάρων, ρύπανση, ηλιακό φως και άλλα.
Τα βιολογικά αμύγδαλα, αυτός ο ωφέλιμος και νόστιμος καρπός, εκτιμώνται για την απολαυστική γεύση και την εξαιρετική τους θρεπτική αξία.
Ο βασιλικός πολτός είναι μια εξαιρετικά θρεπτική ουσία που παράγεται από τις εργάτριες μέλισσες. Γεμάτο με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, έχει βρεθεί ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, η μείωση της φλεγμονής και η βελτίωση της υγείας του δέρματος.
Το βιολογικό σταφύλι είναι ο γλυκός πειρασμός του καλοκαιριού που μας χαρίζει πνευματική διαύγεια, μας προστατεύει από φλεγμονές και αλλεργίες και αποτοξινώνει τον οργανισμό μας.
Το βιολογικό αβοκάντο ανήκει στην κατηγορία των φρούτων. Χρησιμοποιείται, όμως, κυρίως ως λαχανικό ή συνοδευτικό γευμάτων. Τα τελευταία χρόνια καλλιεργείται σε διάφορες περιοχές της Μεσογείου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Το βιολογικό ελαιόλαδο ανέρχεται δυναμικά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών χρόνο με τον χρόνο, λόγω της ασύγκριτης γεύσης του.
Αναζητάτε ένα υποκατάστατο του γάλακτος θέλοντας να αποφύγετε το βιολογικό γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα; Πιθανότατα να έχετε ήδη σκεφτεί το πιστοποιημένο βιολογικό γάλα αμυγδάλου, ένα προϊόν που κατακτά πλέον και το Ελληνικό αγοραστικό κοινό.
Για τους Μεσογειακούς λαούς, η βιολογική ελιά έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της υψηλής κατανάλωσης του καρπού και των προϊόντων του.
Οι βιολογικές πιπεριές προστίθενται εύκολα σε κάθε σαλάτα και κάνουν τα γεύματά μας ασπίδα για τον οργανισμό. Αιτία, η άφθονη βιταμίνη C που περιέχουν.
Η βιταμίνη Ε βοηθά επίσης τα κύτταρα σας να επικοινωνούν μεταξύ τους και διατηρεί το αίμα σε κίνηση. Η βιταμίνη Ε λαμβάνεται για τη θεραπεία της ανεπάρκειας της βιταμίνης Ε, η οποία είναι σπάνια, αλλά μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα με ορισμένες γενετικές διαταραχές και σε πρόωρα βρέφη πολύ χαμηλού βάρους. Η βιταμίνη Ε συνταγογραφείται επίσης για πολλές άλλες καταστάσεις, όμως, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία μέχρι στιγμής που να υποστηρίζουν αυτές τις άλλες χρήσεις της.
Βρίσκεται σε πολλά τρόφιμα, όπως κρέας, πουλερικά, αυγά, σπανάκι, μπρόκολο, φυτικά έλαια, δημητριακά, ηλιόσποροι και οι ξηροί καρποί, όπως αμύγδαλα, φουντούκια και φιστίκια φρούτα, ενώ αλλεργικοί σε αυτά μπορούν τα φυτικά έλαια (όπως το κρόκο και ο ηλίανθος). Διατίθεται επίσης ως συμπλήρωμα.
© 2010-2024 Viologika.gr
Ηλεκτρονικός οδηγός βιολογικών προϊόντων
Όροι χρήσης | Άδεια χρήσης υλικού