Βιολογικά ρεβίθια
Τα βιολογικά ρεβίθια, αγαπημένο όσπριο από την αρχαιότητα, είναι γνωστά για την τεράστια θρεπτική τους αξία και αποτελούν βασική τροφή.
Τα βιολογικά ρεβίθια, αγαπημένο όσπριο από την αρχαιότητα, είναι γνωστά για την τεράστια θρεπτική τους αξία και αποτελούν βασική τροφή.
Βιολογικά φιστίκια Αιγίνης, γεύση, άρωμα και υγεία. Το καθημερινό σνακ που θα λατρέψετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Το βερίκοκο (ή βερύκοκκο όπως μπορεί να το δούμε γραμμένο) είναι φρούτο άμεσα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι. Η γλυκιά του γεύση και το λεπτό του άρωμα το φέρνουν στην κορυφή της προτίμησης του κοινού.
Το βιολογικό σταφύλι είναι ο γλυκός πειρασμός του καλοκαιριού που μας χαρίζει πνευματική διαύγεια, μας προστατεύει από φλεγμονές και αλλεργίες και αποτοξινώνει τον οργανισμό μας.
Οι βιολογικές μελιτζάνες θα απογειώσουν την μαγειρική σας και δικαιολογημένα αποτελούν σημαντικό μέρος της Μεσογειακής διατροφής.
Το βιολογικό αβοκάντο ανήκει στην κατηγορία των φρούτων. Χρησιμοποιείται, όμως, κυρίως ως λαχανικό ή συνοδευτικό γευμάτων. Τα τελευταία χρόνια καλλιεργείται σε διάφορες περιοχές της Μεσογείου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Βιολογικά καρότα, η άριστη επιλογή για διατήρηση των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος και της όρασης σε πολύ καλή κατάσταση.
Τα βιολογικά κολοκύθια είναι από τις πλέον αγαπημένες επιλογές των καταναλωτών όλο τον χρόνο. Ιδανικά για υπέροχες σαλάτες και φαγητά φούρνου.
Τα βιολογικά κρεμμύδια, απαραίτητο συνοδευτικό της Ελληνικής κουζίνας, συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.
Βρώσιμο και διακοσμητικό, το Λάχανο Μιλάνο, επίσης γνωστό και ως Kale, περιέχει Βιταμίνη Κ σε πολύ υψηλά επίπεδα, συμβάλλοντας στην διατήρηση καλής οστικής μάζας και στην σωστή λειτουργία καρδιάς και εγκεφάλου.
Το παντζάρι (Βέτα η κοινή ή Beta vulgaris) είναι αγγειόσπερμο μονοετές ή διετές φυτό της οικογένειας των Χηνοποδιοειδών (όπως το σπανάκι και το σέσκουλο). Είναι γνωστό και με την ονομασία κοκκινογούλι (λόγω του χρώματος της ρίζας του).
Τα μανιτάρια, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, είναι χαμηλά σε θερμίδες και συμβάλλουν στην καλή υγεία του οργανισμού.
Το μαρούλι είναι φυλλώδες λαχανικό που καλλιεργείται εύκολα σε εύκρατα κλίματα. Περιέχει ελάχιστους υδατάνθρακες και θερμίδες και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Κ και Β9. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας του σε σχήματα και χρώματα, δημιουργεί εντυπωσιακές σαλάτες.
Οι βιολογικές μπανάνες ή αλλιώς μπανάνες βιολογικής γεωργίας είναι πλούσιες σε κάλιο χωρίς τα χημικά της συμβατικής καλλιέργειας.
Οι βιολογικές ντομάτες, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, σε γεύση και άρωμα, μεταμορφώνουν τα πιάτα μας σε πανδαισία γεύσεων.
Για τους Μεσογειακούς λαούς, η βιολογική ελιά έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της υψηλής κατανάλωσης του καρπού και των προϊόντων του.
Τα βιολογικά πορτοκάλια ξεχωρίζουν για την γεμάτη γεύση τους και το εκπληκτικό τους άρωμα, σε σχέση με εκείνα της συμβατικής καλλιέργειας.
Είναι ύψιστης σημασίας να προσθέσουμε βιολογικές πατάτες στην διατροφή μας, αφού η μεγάλη κατανάλωση πατάτας μας φορτώνει με επικίνδυνα χημικά.
© 2010-2024 Viologika.gr
Ηλεκτρονικός οδηγός βιολογικών προϊόντων
Όροι χρήσης | Άδεια χρήσης υλικού