Βιολογική γαλοπούλα
Η βιολογική γαλοπούλα εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική κουζίνα και αντιπροσωπεύει έναν κόσμο όπου η ποιότητα, η γεύση και η βιωσιμότητα συναντούν την παράδοση.
Αυτή η βιταμίνη παίζει ρόλο σε περισσότερες από 100 διαφορετικές αντιδράσεις στο σώμα. Μερικές έρευνες έχουν δείξει ότι η B6 μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της απώλειας μνήμης, καρκίνο του παχέος εντέρου και Μετεμμηνοπαυσιακό σύνδρομο.
Η βιολογική γαλοπούλα εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική κουζίνα και αντιπροσωπεύει έναν κόσμο όπου η ποιότητα, η γεύση και η βιωσιμότητα συναντούν την παράδοση.
Αν δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει βιολογικό λαβράκι, τολμήστε το και σίγουρα θα το προσθέσετε στην υγιεινή διατροφή σας.
Η βιολογική σόγια αποκτά διαρκώς νέους φίλους και στην Ευρώπη, λόγω της υψηλής ποσότητας πρωτεΐνης που περιέχει.
Τα βιολογικά καρύδια, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, έρχονται από το φαρμακείο της φύσης για να μας δώσουν υγεία και ευεξία.
Βιολογικές φράουλες μπορεί να βρίσκουμε πλέον όλο το χρόνο, αλλά η εποχή που ευδοκιμούν είναι κυρίως η άνοιξη και μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Επιλέγουμε βιολογικές φράουλες για να γευτούμε τον γλυκό τους καρπό.
Τα βιολογικά φουντούκια, ο νόστιμος και τραγανός ξηρός καρπός με την ελαφρώς γλυκιά και έντονα γήινη γεύση, τρώγεται σκέτος και προστίθεται σε πολλές συνταγές.
Βιολογικά φιστίκια Αιγίνης, γεύση, άρωμα και υγεία. Το καθημερινό σνακ που θα λατρέψετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Ο βασιλικός πολτός είναι μια εξαιρετικά θρεπτική ουσία που παράγεται από τις εργάτριες μέλισσες. Γεμάτο με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, έχει βρεθεί ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, η μείωση της φλεγμονής και η βελτίωση της υγείας του δέρματος.
Ο βιολογικός σολομός, φρέσκος ή κατεψυγμένος, ολόκληρος ή σε φιλέτο, είναι από τα βιολογικά ψάρια με την μεγαλύτερη ζήτηση. Εκτός από την πλούσια γεύση του είναι εξαιρετικά πλούσιος σε ω3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες (D, B12, B3, B6 …).
Η διατροφική μαγιά θεωρείται από τους ειδικούς της υγιεινής διατροφής ένα από τα βασικότερα φυσικά συμπληρώματα διατροφής. Θα την βρούμε στην απλή της μορφή σε νιφάδες (κάποιες φορές ενισχυμένη με βιταμίνες) αλλά και σε χάπια.
Το βιολογικό κουνουπίδι είναι λαχανικό μεγάλης θρεπτικής αξίας και χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Είναι από τα πιο αγαπημένα λαχανικά στην Ελλάδα και αποτελεί ιδανική τροφή για τις περισσότερες δίαιτες.
Οι βιολογικές φακές είναι πιο εύπεπτες, βράζονται ταχύτερα και μας χαρίζουν πιάτα με αξεπέραστη γήινη γεύση και άρωμα.
Το βιολογικό αβοκάντο ανήκει στην κατηγορία των φρούτων. Χρησιμοποιείται, όμως, κυρίως ως λαχανικό ή συνοδευτικό γευμάτων. Τα τελευταία χρόνια καλλιεργείται σε διάφορες περιοχές της Μεσογείου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Βιολογικά καρότα, η άριστη επιλογή για διατήρηση των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος και της όρασης σε πολύ καλή κατάσταση.
Τα βιολογικά κρεμμύδια, απαραίτητο συνοδευτικό της Ελληνικής κουζίνας, συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.
Οι βιολογικές μπανάνες ή αλλιώς μπανάνες βιολογικής γεωργίας είναι πλούσιες σε κάλιο χωρίς τα χημικά της συμβατικής καλλιέργειας.
Τα βιολογικά μανταρίνια, χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, είναι νόστιμα και ιδανικά για πολλές δίαιτες.
Είναι ύψιστης σημασίας να προσθέσουμε βιολογικές πατάτες στην διατροφή μας, αφού η μεγάλη κατανάλωση πατάτας μας φορτώνει με επικίνδυνα χημικά.
Οι βιολογικές πιπεριές προστίθενται εύκολα σε κάθε σαλάτα και κάνουν τα γεύματά μας ασπίδα για τον οργανισμό. Αιτία, η άφθονη βιταμίνη C που περιέχουν.
Βοηθά στη διάσπαση της πρωτεΐνης. Διατηρεί υγιές δέρμα ελέγχει επίσης το λιπαρό δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της υγείας των ερυθρών αιμοσφαιρίων, του νευρικού συστήματος και τμημάτων του ανοσοποιητικού συστήματος. Η λήψη αρκετής βιταμίνης Β6 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σημαντική για την ανάπτυξη του εγκεφάλου εμβρύων και την ανοσοποιητική λειτουργία τους. Μερικές έρευνες δείχνουν ότι η λήψη βιταμίνης Β6 μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ναυτίας και του εμέτου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Βρίσκεται σε πολλά είδη τροφίμων, ψάρια, πουλερικά και άπαχο κρέας. Ψάρια, συκώτι, χοιρινό, κοτόπουλο και φυλλώδη και ριζικά λαχανικά, φύτρο σίτου, όσπρια, πατάτες, μη εσπεριδοειδή όπως μπανάνες, αβοκάντο και καρπούζι.
© 2010-2024 Viologika.gr
Ηλεκτρονικός οδηγός βιολογικών προϊόντων
Όροι χρήσης | Άδεια χρήσης υλικού