Βιολογική γαλοπούλα
Η βιολογική γαλοπούλα εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική κουζίνα και αντιπροσωπεύει έναν κόσμο όπου η ποιότητα, η γεύση και η βιωσιμότητα συναντούν την παράδοση.
Όταν τα επίπεδα είναι χαμηλά, το σώμα δεν παράγει αρκετά υγιή ερυθρά αιμοσφαίρια. Και χωρίς αυτά, δεν λαμβάνεται οξυγόνο στους ιστούς. Οι γυναίκες που είναι έγκυες ή έχουν βαρύ εμμηνορροϊκό κύκλο είναι πιο πιθανό να έχουν αναιμία, ο ιατρικός όρος για όταν δεν έχει αρκετό σίδηρο στο αίμα.
Η βιολογική γαλοπούλα εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική κουζίνα και αντιπροσωπεύει έναν κόσμο όπου η ποιότητα, η γεύση και η βιωσιμότητα συναντούν την παράδοση.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν βιολογικά αυγά ορτυκιού ως πλούσια πηγή βιταμινών για την καθημερινή τους διατροφή.
Η βιολογική σόγια αποκτά διαρκώς νέους φίλους και στην Ευρώπη, λόγω της υψηλής ποσότητας πρωτεΐνης που περιέχει.
Τα βιολογικά ρεβίθια, αγαπημένο όσπριο από την αρχαιότητα, είναι γνωστά για την τεράστια θρεπτική τους αξία και αποτελούν βασική τροφή.
Βιολογικά φασόλια σούπα, σαλάτα, στο φούρνο, όπως και να τα μαγειρέψετε, τα φασόλια είναι πάντα ένα νόστιμο φαγητό και ένας ωραίος μεζές.
Τα βιολογικά καρύδια, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, έρχονται από το φαρμακείο της φύσης για να μας δώσουν υγεία και ευεξία.
Τα βιολογικά φουντούκια, ο νόστιμος και τραγανός ξηρός καρπός με την ελαφρώς γλυκιά και έντονα γήινη γεύση, τρώγεται σκέτος και προστίθεται σε πολλές συνταγές.
Γιατί να προτιμήσω βιολογικό κατσίκι για το τραπέζι μου; Γιατί απλούστατα, είναι και πιο νόστιμο και, κυρίως, πολύ πιο υγιεινό από το συμβατικό κατσίκι. Για να δούμε λίγο πιο αναλυτικά γιατί.
Τα βιολογικά αμύγδαλα, αυτός ο ωφέλιμος και νόστιμος καρπός, εκτιμώνται για την απολαυστική γεύση και την εξαιρετική τους θρεπτική αξία.
Ο βασιλικός πολτός είναι μια εξαιρετικά θρεπτική ουσία που παράγεται από τις εργάτριες μέλισσες. Γεμάτο με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, έχει βρεθεί ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, η μείωση της φλεγμονής και η βελτίωση της υγείας του δέρματος.
Το βιολογικό σταφύλι είναι ο γλυκός πειρασμός του καλοκαιριού που μας χαρίζει πνευματική διαύγεια, μας προστατεύει από φλεγμονές και αλλεργίες και αποτοξινώνει τον οργανισμό μας.
Οι βιολογικές φακές είναι πιο εύπεπτες, βράζονται ταχύτερα και μας χαρίζουν πιάτα με αξεπέραστη γήινη γεύση και άρωμα.
Το βιολογικό ελαιόλαδο ανέρχεται δυναμικά στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών χρόνο με τον χρόνο, λόγω της ασύγκριτης γεύσης του.
Πρόκειται για το αγαπημένο βότανο της Ελλάδας και ολόκληρης της Μεσογείου. Λόγω του εξαιρετικού αρώματός της, η ρίγανη χρησιμοποιείται και ως αρωματικό χώρου ενώ από την εποχή του Ιπποκράτη ακόμα θεωρούνταν αντισηπτικό και χρήσιμο για ανακούφιση αναπνευστικών προβλημάτων.
Για τους Μεσογειακούς λαούς, η βιολογική ελιά έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της υψηλής κατανάλωσης του καρπού και των προϊόντων του.
Είναι ύψιστης σημασίας να προσθέσουμε βιολογικές πατάτες στην διατροφή μας, αφού η μεγάλη κατανάλωση πατάτας μας φορτώνει με επικίνδυνα χημικά.
© 2010-2024 Viologika.gr
Ηλεκτρονικός οδηγός βιολογικών προϊόντων
Όροι χρήσης | Άδεια χρήσης υλικού