Βιολογική γαλοπούλα
Η βιολογική γαλοπούλα εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική κουζίνα και αντιπροσωπεύει έναν κόσμο όπου η ποιότητα, η γεύση και η βιωσιμότητα συναντούν την παράδοση.
Η κύρια λειτουργία του φωσφόρου είναι ο σχηματισμός των οστών και των δοντιών. Παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς το σώμα χρησιμοποιεί υδατάνθρακες και λίπη. Είναι επίσης απαραίτητο για το σώμα να παράγει πρωτεΐνη για την ανάπτυξη, τη συντήρηση και την επισκευή των κυττάρων και των ιστών.
Η βιολογική γαλοπούλα εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική κουζίνα και αντιπροσωπεύει έναν κόσμο όπου η ποιότητα, η γεύση και η βιωσιμότητα συναντούν την παράδοση.
Αν δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει βιολογικό λαβράκι, τολμήστε το και σίγουρα θα το προσθέσετε στην υγιεινή διατροφή σας.
Τα βιολογικά ρεβίθια, αγαπημένο όσπριο από την αρχαιότητα, είναι γνωστά για την τεράστια θρεπτική τους αξία και αποτελούν βασική τροφή.
Βιολογικά φασόλια σούπα, σαλάτα, στο φούρνο, όπως και να τα μαγειρέψετε, τα φασόλια είναι πάντα ένα νόστιμο φαγητό και ένας ωραίος μεζές.
Βιολογικά φιστίκια Αιγίνης, γεύση, άρωμα και υγεία. Το καθημερινό σνακ που θα λατρέψετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Ο βιολογικός σολομός, φρέσκος ή κατεψυγμένος, ολόκληρος ή σε φιλέτο, είναι από τα βιολογικά ψάρια με την μεγαλύτερη ζήτηση. Εκτός από την πλούσια γεύση του είναι εξαιρετικά πλούσιος σε ω3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες (D, B12, B3, B6 …).
Το βιολογικό κουνουπίδι είναι λαχανικό μεγάλης θρεπτικής αξίας και χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Είναι από τα πιο αγαπημένα λαχανικά στην Ελλάδα και αποτελεί ιδανική τροφή για τις περισσότερες δίαιτες.
Οι βιολογικές φακές είναι πιο εύπεπτες, βράζονται ταχύτερα και μας χαρίζουν πιάτα με αξεπέραστη γήινη γεύση και άρωμα.
Δροσερό, με ελάχιστες θερμίδες και υδατάνθρακες, το βιολογικό αγγούρι, εκτός από το αναζωογονητικό του άρωμα και την χαρακτηριστική γεύση του, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Κ και σε μέταλλα, απαραίτητα στον οργανισμό.
Τα βιολογικά κολοκύθια είναι από τις πλέον αγαπημένες επιλογές των καταναλωτών όλο τον χρόνο. Ιδανικά για υπέροχες σαλάτες και φαγητά φούρνου.
Είναι ύψιστης σημασίας να προσθέσουμε βιολογικές πατάτες στην διατροφή μας, αφού η μεγάλη κατανάλωση πατάτας μας φορτώνει με επικίνδυνα χημικά.
Ο φωσφόρος είναι ένα συστατικό των οστών, των δοντιών, του DNA και του RNA. Με τη μορφή φωσφολιπιδίων, ο φωσφόρος είναι επίσης ένα συστατικό της δομής της κυτταρικής μεμβράνης και της βασικής πηγής ενέργειας του σώματος, ΑΤΡ. Πολλές πρωτεΐνες και σάκχαρα στο σώμα είναι φωσφορυλιωμένες.
Προσοχή! Τα υψηλά επίπεδα φωσφόρου μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο σώμα σας. Ο επιπλέον φωσφόρος προκαλεί αλλαγές στο σώμα που τραβούν το ασβέστιο από τα οστά σας, καθιστώντας τα αδύναμα. Τα υψηλά επίπεδα φωσφόρου και ασβεστίου οδηγούν επίσης σε επικίνδυνες εναποθέσεις ασβεστίου στα αιμοφόρα αγγεία, τους πνεύμονες, τα μάτια και την καρδιά.
Κοτόπουλο, Γαλοπούλα, Χοιρινό, Σπλάχνα, Θαλασσινά, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Σπόροι Ηλίανθου, Σπόροι Κολοκύθας, Ξηροί Καρποί, Δημητριακά Ολικής Αλέσεως.
© 2010-2024 Viologika.gr
Ηλεκτρονικός οδηγός βιολογικών προϊόντων
Όροι χρήσης | Άδεια χρήσης υλικού