Search
Close this search box.

Νέα

Νέα σχετικά με τις βιολογικές καλλιέργειες, επιδοτήσεις, βιολογικά προϊόντα και πιστοποιήσεις και για οτιδήποτε αφορά τον αγρότη βιοκαλλιεργητή και τον παραγωγό εκτροφέα.

Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων μορφών καρκίνου, σύμφωνα με μελέτη

Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων θα μπορούσε ενδεχομένως να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων τύπων καρκίνου. Ερευνητές από το

Ελιές, αμπέλια, γάλα, κτηνοτροφικά, πατάτες σε προτεραιότητα για περαιτέρω ειδική ενίσχυση στην Ε.Ε.

Επέκταση των έκτακτων ενισχύσεων µέσω ΠΑΑ, αποζηµιώσεις και αναδιάρθρωση για αµπελουργούς, στοχευµένη στήριξη προβατοτρόφων ενόψει εορτών, παρέµβαση για τις ακριβές

Δημοφιλή άρθρα