Το πρώτο Nice N Easy στο Κολωνάκι άνοιξε το 2008, δίνοντας σάρκα και οστά στο όραμα των εμπνευστών του, Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη, που φιλοδοξούσαν να δημιουργήσουν έναν οικείο και ζεστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, όπου τον πρώτο λόγο θα είχαν οι healthy gourmet επιλογές, φτιαγμένες από τις πιο αγνές βιολογικές πρώτες ύλες που θα έφερναν στο μυαλό των επισκεπτών τις γεύσεις των παιδικών τους χρόνων. Το πρώτο Nice N Easy στο Κολωνάκι άνοιξε το 2008, δίνοντας σάρκα και οστά στο όραμα των εμπνευστών του, Δημήτρη Χριστοφορίδη και Χρήστου Αθανασιάδη, που φιλοδοξούσαν να δημιουργήσουν έναν οικείο και ζεστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, όπου τον πρώτο λόγο θα είχαν οι healthy gourmet επιλογές, φτιαγμένες από τις πιο αγνές βιολογικές πρώτες ύλες που θα έφερναν στο μυαλό των επισκεπτών τις γεύσεις των παιδικών τους χρόνων.
Και ακόμη και αν από την πρώτη εκείνη γνωριμία των Αθηναίων με το healthy eating έχει περάσει καιρός, το Nice n Easy στην οδό Ομήρου 60 παραμένει πιστό στις αρχές του, καλωσορίζοντας παλιούς και νέους γνώριμους και καλώντας τους να εξερευνήσουν αγαπημένες Μεσογειακές συνταγές μέσα από ένα μοντέρνο πρίσμα, signature dishes με προϊόντα εποχής και συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς και vegetarian και gluten-free επιλογές. Και ακόμη και αν από την πρώτη εκείνη γνωριμία των Αθηναίων με το healthy eating έχει περάσει καιρός, το Nice n Easy στην οδό Ομήρου 60 παραμένει πιστό στις αρχές του, καλωσορίζοντας παλιούς και νέους γνώριμους και καλώντας τους να εξερευνήσουν αγαπημένες Μεσογειακές συνταγές μέσα από ένα μοντέρνο πρίσμα, signature dishes με προϊόντα εποχής και συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς και vegetarian και gluten-free επιλογές.